Mobila baie la comanda la comanda prin firma noastra. Ce ne recomanda?

Baia este camera ce trebuie sa aiba un efect relaxant pentru fiecare dintre noi. De aceea, toata amenajarea baii, de la gresie, faianta, oglinzi, obiecte sanitare, lumina si pana la mobilier trebuie sa te introduca intr-un decor intim si relaxant.

Intampina musafirii intr-un spatiu cald, mobilat modern sau clasic, confectionat din PAL melaminat sau MDF, in combinatie cu canturi ABS, sticla, oglinzi generoase, precum si alte materiale de inalta calitate. Design-ul deosebit, liniile fine si culorile calde iti ofera acea oaza de confort in casa ta.

 

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre! Echipa noastra va ajuta sa faceti alegerile corecte, atunci cand vine vorba de mobilierul de baie care sa se incadreze perfect in baie.

Mobila personalizata realizata pe comanda se va incadra perfect in spatiul alocat mobilierului de baie.  Materiale si accesoriile folosite sunt de calitate superioara, in asa fel incat sa reziste la umezeala si temperaturi inalte timp indelungat.

Set mobilier baie la comanda

Baia este camera unde intram prima data in fiecare dimineata, si de aceea fiecare dintre noi isi poate personaliza pe comanda mobilierul potrivit stilului sau de viata. La noi gasesti mobilier simplu sau complex, set-uri de mobilier de baie realizate pe comanda, de inalta calitate.Mobila personalizata realizata pe comanda se va incadra perfect in spatiul alocat.

Un set de mobilier de baie, format din masca pentru lavoar si oglinda cu polite este perfect pentru orice baie moderna. Ofera functionalitate si confort. Setul de mobilier de baie este realizat la comanda din MDF de 18 mm si accesoriii metalice de calitate. Dimensiunile mobilierului si ale oglinzii pot diferi, in functie de spatiul aferent. Comanda acum setul de mobilier potrivit baii tale! Alege din nenumarate modele, ceea ce ti se potriveste mai bine.