Mobila de dormitor la comanda prin firma noastra

Pentru ca toti ne dorim un loc in care sa ne odihnim dupa o zi lunga, dormitorul devine o piesa importanta intr-o casa.

Fabricat din cele mai bune materiale si accesorii din Italia, Germania sau Austria, noi oferim dormitorului dumneavoastra design-ul si  stralucirea pe care v-o doriti, pentru un spatiu intim, decorat cu stil. Beneficiati de transport si montaj gratuit, iar echipa noastra se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a lua toate masuratorile si pentru a stabili modelul si caracteristicile dormitorului.

Mobila pentru dormitor la comanda

Indiferent ca va doriti un dormitor situat intr-o camera de apartament sau in mansarda, ori la casa, in magazinul nostru online veti gasi zeci de modele de mobila realizate pe comanda, ce pot fi cu usurinta incadrate in orice tip de spatiu. Fiecare piesa de mobilier are in componenta sa eleganta, rafinament si linii fine, detalii menite ca dormitorul sa radieze un design unic.

Dormitoare complete

Executam mobilier pentru dormitoare complete, la comanda din PAL, MDF, in diferite combinatii de culori, cu canturi ABS.

Inspira-te din colectia noastra si comanda dormitoare clasice cu un design unic. Te poti inspira din modele noastre de pe site sau va putem reconfigura dormitorul in functie de modelul favorit.

Mobila de dormitor la comanda – pat matrimonial

Ai nevoie de un pat matrimonial pe comanda care sa se incadreze cu mobila de dormitor? Noi realizam orice tip de pat doresti, in asa fel incat sa corespunda dimensiunilor si gusturilor fiecaruia. Materialele de calitate si atentia cu care este lucrata fiecare piesa de mobilier, face ca produsul finit sa aiba o intrebuintare cat mai lunga. Comanda acum patul matrimonial dorit sau ansambluri de mobila pentru intreaga locuinta.

Mobilier de dormitor modern la comanda

Aspectul unui dormitor conteaza foarte mult atunci cand doriti sa aveti clipe de liniste si relaxare.

Piesele de rezistenta intr-un dormitor elegant si functional sunt patul- care poate avea diferite dimensiuni si forme –noptierele, dulap pentru depozitare sau dresing cu oglinzi sau fara.

Mobila dormitor la comanda  pentru spatii mici

Nu ai gasit inca mobila de dormitor care sa se incadreze cu spatiul pe care il ai? Noi realizam pe comanda  mobila de dormitor si pentru spatii mici. Dormitorul cu pat rabatabil  este ideal pentru apartamentele mici cu spatiu redus, garsoniere sau mansarde. Cu ajutorul acestui tip de mobilier puteti optimiza spatiul la maxim. Beneficiati de corpuri multiple de depozitare, birou si pat, totul intr-un singur ansamblu de mobilier.

Mobila la comanda dormitor pentru copii

Ai o camera mai mica pe care doresti sa o transformi in dormitor pentru copii? La noi poti comanda mobila de dormitor pentru copii, indiferent de spatiul alocat acesteia sau de design. Spatiile inguste si colturile camerelor, sunt ideale pentru a le transforma in dulapuri cu usi clasice sau culisante.. In culori calde, pentru fetite sau alte culori portivite camerei baietelului, mobila are spatii suficiente de depozitare, polite, pat incorporat de mici dimensiuni sau paturi supraetajate cu design personalizat.