Nu ai gasit inca mobilierul de care ai nevoie pentru living? Noi cu siguranta iti creem ceea ce iti doresti.

Realizam pe comanda orice tip de mobilier pentru living din PAL melaminat si MDF de diferite dimensiuni si culori. De asemenea, executam ansambluri de mobilier de bucatarie, dormitor, dressing, coltar bucatarie, canapele, mese de consiliu, mobila de birou, dulapuri, bibliorafturi, mobila de hol, mobilier scolar, comercial sau de receptii.

Redecorezi locuinta ori te-ai mutat in casa noua si ai nevoie de mobilier pentru living? Un proiectant bun si o firma producatoare de mobila la comanda sunt exact ceea ce ai nevoie. Personalitatea dumneavoastra poate fi reflectata usor prin mobilier si amenajarea locuintei. Moder sau clasic, indiferent de tipul de mobilier pe care il doresti, noi realizam pe comanda orice piesa de mobilier.

Ai nevoie de mobila de living si nu ai gasit insa producatorul potrivit sau modelul dorit? Apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Mobilam orice camera in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra. Materialele si accesoriile folosite de firma noastra sunt de calitate superioara. Realizam piese de mobilier inzestrate cu un design unic, personalizat.

Lucram cu specialisti in proiectare si productie mobilier la comanda, transport si montaj.

Nu trebuie decat sa ne soliciti ajutorul, iar daca ai o schita proprie, ne poti trimite un email cu dimensiunile si specificatiile tale. Trimitem gratuit un consultant la locuinta ta pentru alte masuratori si detalii. Comanda mobilierul de living dorit de la noi.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

  • Experienta de peste 13 ani in domeniul proiectarii si fabricarii de mobilier ne ajuta sa standardizam lucrarile.
  • Dintre avantajele principale ale mobilei pe comanda, cele mai importante sunt: calitatea inalta, eficientizarea spatiului si perfectionarea.
  • Proiectam, realizam, montam si transportam orice piesa de mobilier in conditii optime.
  • Piesele de mobilier sunt garantate o perioada lunga de timp.
  • Living-urile la comanda iti ofera confortul binemeritat, iar piesele de mobilier sunt realizate dupa placul fiecaruia.
  • Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar produsul finit va avea un design unic.

Oferim servicii de inalta calitate si mobilier de living cu un design unic. La noi gasesti modele variate de mobilier executat la comanda.

Modern, clasic sau simplu sunt caracteristici pe care cu totii ni le dorim in casa noastra. Iar cand vine vorba de mobilierul de living, acesta trebuie sa iasa in evidenta si sa scoata personalitatea noastra in evidenta. Simpla, eleganta si cu un design unic, mobila de living moderna executata la comanda face ca acea camera sa fie primitoare si placuta.

Executam cu profesionalism mobila de living moderna sau clasica, in functie de dorintele si spatiul fiecaruia. Mobila pentru living este realizata la comanda din PAL melaminat de 18 mm, cu fronturi din PAL sau MDF prevazut cu cant ABS, dar si accesorii si structure metalice de calitate inalta. Acesta poate fi inlocuit si cu MDF. Folosim materiale de calitate si colaboram numai cu producatori si furnizori cunoscuti si renumiti in domeniu: EGGER, KRONOSPAN, KASTAMONU, YILDIZ, Front- Vopsit,

Executam cu profesionalism mobila de living moderna, in functie de dorintele si spatiul fiecaruia. Mobila pentru living moderna este realizata la comanda din Pal melaminat de 18 mm, prevazut cu cant ABS de 0,4 mm si 2 mm, dar si accesorii metalice de calitate inalta. Acesta poate fi inlocuit si cu MDF. Folosim materiale de calitate si colaboram numai cu producatori si furnizori cunoscuti si renumiti in domeniu, cum ar fi AGT, Gizir, Global Suceava, Net Front sau Vario. Variantele de mdf-uri sunt: infoliate, mate, lucioase si superlucioase.

Mobila de sufragerie la comanda

Cu sau fara prea multe polite ori dulapuri, mobila de sufragerie la comanda, trebuie sa iti ofere confortul necesar si sa fie in primul rand utila. Spatiile de stocare ori depozitare cu care sunt inzestrate unele ansambluri de mobilier pentru living va ofera posibilitatea de a pastra lucrurile personale in ordine, ascunse sau la vedere. Mobila de sufragerie executata la comanda, proiectata intr- o combinatie armonioasa, scoate in evidenta creativitatea si personalitatea dumneavoastra.

. Dispunem de specialisti care te pot sfatui sa iei cea mai buna alegere, in realizarea ansamblului de mobilier care sa se potriveasca perfect cu stilul tau de viata si cu spatiul alocat.