Corian-ul este un metacrilat de metil cu umplutură minerală densă, cu caracteristicile de durabilitate şi rezistenţă ale pietrei combinate cu prelucrabilitatea lemnului.
Este dur, omogen, neporos şi rezistent la multe substanţe chimice şi expuneri fizice.
Nu se exfoliază şi nu putrezeşte, se pătează greu; are bună rezistenţă la impact şi este foarte uşor de curăţat şi de întreţinut.

Cu flexibilitatea de design şi capacitatea sa de a realiza îmbinări solide şi impermeabile graţie adezivului DuPont Corian®, acest material asigură o igienă specifică şi este uşor de întreţinut în aplicaţii în care aceste calităţi sunt de o importanţă deosebită.

Corian este un material inert, non-toxic, nereactiv chimic şi hipoalergenic.
La temperatura normală a camerei, Corian® nu emite nici un gaz. Chiar dacă este expus la flacără directă, Corian® este unul dintre cele mai puţin toxice materiale existente.

Datorita durabilitatii si propietatilor acestui material este ideal pentru fabricarea obiectelor foarte des folosite cum ar fi lavoarul. Executam lavoare cu dimensiuni si desing adaptat nevoilor dvs potrivit pentru baie, bucatarie cat si pentru spatii comerciale (magazine alimentare, spatii medicale)