Casa este o reflexie a personalitatii tale, iar modul in care alegi sa o decorezi este un aspect important care va necesita timp si multa rabdare. Indiferent ca vrei sa redecorezi sau ca este prima ta locuinta, amenajarea acesteia va fi de multe ori o provocare in fata careia nu vei sti cum sa raspunzi. Echipa Mobila In Pitesti iti sta la dispozitie in acest proces pentru ca tu sa te bucuri intotdeauna de rezultatul final. Din continua preocupare pentru calitate si design, am reusit timp de zece ani sa aducem in casele clientilor nostri mai mult decat simple piese de mobilier; am reusit sa transformam din casa in acasa. Te asteptam sa descoperi produsele noastre atent selectionate, ce vin in inaintarea ta cu promisiunea ca iti vor depasi intotdeuna asteptarile. Iar noi ne luam promisiunile in serios!

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.

Misiunea Mobila In Pitesti reflecta dorinta si eforturile intregii echipe , de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din lemn masiv, mdf sau pal, la un raport calitate – pret continuu imbunatatit.